God Ansigtsdampbad kur til urenhud

Sig farvel til akne ar med honning !

Ja der er stor sandsynlighed for at ren honning kan hjælpe dig med at delvist få fjernet dine akne ar og meget mere.

Honning har anti-bakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at rense dit ansigt og mindske risikoen for akne. Hvis den anvendes regelmæssigt, sideløbende med en regelmæssig hud-udrensning rutine (Tea tree oil serien skrevet om tidligere( http://sweetpotato.bloggersdelight.dk/2013/04/tea-tree-oil-til-urenhud-akne/)kan honning  både bidrage til at mindske eller forhindre akne.

For de bedste resultater, købe en kvalitet honning, ren honing der ikke er blandet op med andre ingredienser, men økologisk honning f.eks.

Honning maske 

Anvend en smule af honning på de berørte områder (eller hele ansigtet) og vent en time, før du renser dit ansigt med lunkent vand.

Tilføjelse af en lille smule citronsaft til honning er også en god måde at behandle akne ar. Hvis du har meget følsom hud, så anbefales det , at du kun bruger honning da citronsaft kan tørre din hud.

Du kan andvende denne ansigtsmaske flere gange om ugen for et hurtigere resultat, jeg påføre denne maske næsten hver anden til tredie dag og mine ar er stille og roligt begyndt at forsvinde, så denne maske kan varmt anbefales 😉

får et Hurtigere resultat, tag et ansigtdambad (http://sweetpotato.bloggersdelight.dk/2013/04/god-ansigtsdampbad-kur-til-urenhud/)  inden du påføre honning på din hud.

ps det gør en forskel medhensyn til om det er økologisk eller ikke økoligsk honning man bruger, så betal et par ekstra kroner og du vil ikke fortryde det 😉

Held og lykke <3

Den Honning jeg bruger 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God Ansigtsdampbad kur til urenhud